Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm i drömmen

 

Just innan jag vaknade

var jag dig så nära

din andedräkt

fyllde min mun

dina läppar

skulle precis

binda oss

tillsammans

du var verklig

du var kärleken

du var livet

du var min dröm

i drömmen.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-11 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP