Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kräsen = jag

 

jag skulle aldrig klara av att bli ex vegan
för jag äter inte det gröna
som bönor, ärter, broccoli och majs
brysselkål, aubergine, grön paprika
allt det smakar typ "bajs"
har dock aldrig smakat
bara känt lukten
men är ytterst kräsen
även med frukten
något som hängt med som liten
och nu sitter jag där i skiten
kan inte bli vegetarian
kan inte bli van
för i sinnet är jag inbiten
kan inte
går inte
trilskas och är tvärtemot
men jag äter faktiskt
hör och häpna morot

 

Egen bild. Jag äger bilden. 

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-11 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale