Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- välkommen till min audiens (audiens - va?)


- välkommen till min audiens

 

jag har ett sinne i mången kulör

och ser inte allt i svart eller vitt

jag har ett sinne som ofta skiftar humör

allt beror på omgivningens gränssnitt

 

Det är mer än bara regnbågens färger

så många nyanser fler än så

en akvarellpalett med mångfald

ni ser bara en liten del utanpå

 

ADHD-kvinna i många nyanser

(dock inte schizofren 

eller biten av sektseanser)

 

svart eller vit

jag är en tårtbit

mjukglass med färgglad strössel

i karamellton

skriftar ur min godiskiosk

sega råttor, sura nappar

och chips med smak av bacon

 

va nu då, jag faller ur tema

färg var ju den röda tråden

hmmm, är ute och cyklar på gården

men så funkar adhd

finns mycket i sinnet

en gryta med allehanda ingrediens

men hur som haver

- välkommen till min audiens

(audiens - va?)

Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-11 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale