Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad mer

vad mer kan väl jag begära

du älskar mig

jag älskar dig

tillsammans klarar vi allt

...och lite till

ditt skratt är mitt

mitt skratt ditt

när du gråter 

finns jag där

omfamnar dig  

när jag gråter 

finns du där

du omsluter mig 

i dina armar

vaggar mig till ro

kysser bort de tårar 

som inte vill sluta 

vi är ett du och jag 

min älskade 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 318 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-05-12 09:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En underbar kärleksdikt...tvåsamheten
2016-05-15

  Kjell Åhsberg
Tänk om alla fick ha det så. En drömtillvaro. Den som lyckligen befinner sig där bör varsamt odla kärleken så den håller.
2016-05-12

  Maria Sundelin VIP
Fint om tvåsamheten
Kramar
2016-05-12

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi!
Hoppas vederbörande läser din fina text!
2016-05-12

  Ninananonia VIP
Fin och varm..
2016-05-12
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77