Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häxan

 

woop woop

jag blir kallad häxa

någon vill ge mig en läxa

Oavsett dina färger

tackar och ler

mission completed

15.22 läste du min text

det jag i loggen ser

 

- Du åt min pepparkaka

I mitt pepparkakshus

Och jag åt upp ditt sinne

med mitt ordbus...

Yes, jag må vara en häxa,

det känns nice

Jag behöver ingen läxa

av ditt ordbajs...

 

https://pontusnostalgi.files.wordpress.com/2015/09/hc3a4xa.gif

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 345 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-05-12 16:06



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
HA HA HAAA Du häxan - Din klocka går fel. Kom Hit Du bara så skall vi göra en riktig häxbrygd med grillade snorungar som tilltugg! - Välkommen till Koskenkorva Finnnnland.
2016-05-14

  Inkarasilas
Haha! Den här var kul och svidig, dessutom tryckte jag på gifen, tjooo!
2016-05-12

  Peter Stjerngrim VIP
Det finns faktiskt även goda häxor
men de liknar inte ovan presenterade porträtt - De är vackra att se och känna
därför att de härbärgerar en vacker och god själ ...
2016-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale