Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett löfte som binder

 

Smek bort mina tårar

från kvällens avsked

innan du går

 

skänk mig ett ärligt leende

innan du försvinner

 

rädda mig från ensamhet

med ett löfte som binder.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-05-12 18:22



Bookmark and Share


  mike irow
så vackert skrift!!!
2016-05-16

  Änglaögon
Vackra råder.
2016-05-13

  trixas
Känner mig sanslöst träffad av din text. Rakt in i hjärtat. =)
2016-05-13

  Maria Sundelin VIP
Full av längtan
2016-05-12

  Angela Bohlin VIP
Himmel så fin...
2016-05-12

  Ninananonia VIP
Fin dikt..
2016-05-12

  rondell
Gillar den!
2016-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP