Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(ursäkta etern, har ni total avsaknad av (sjuk) humor?)


En Divas Brandtal

 

jag skriver bäst på hela sidan

jag vet jag är grym med skidan

allt jag skriver är klockrent

det jag skriftar är word-rent

jag vet att jag är bäst

för att ingen av er applåderar

Jag vet att jag är bäst

för att ingen av er kommenterar

Mästerverk behöver inga ord

Handling visas från ert tangentbord

Jag bugar och bockar och niger och ler

i vetskapen om att ni dyrkar och mig ser

 

tackar er alla, fast inte ödmjukt

jag är ju Divan och det vore ju sjukt

så lågt vill jag inte sjunka

tackar er med att bakom skärmen runka

kör upp dildon i varje hål

vibrerar så skönt i brist på Kungen av stål

jag får en orgasm av er icke närvarande dyrkan

mina verk behöver ej feedback som ska ge mig ryggstyrkan

 

har dock en sak att bekänna

och det kanske kan svida och bränna

jag är ett fan av ironi och sarkasm

- undra hur många som läste och fick en akut spasm

- Skulle denna text vara rolig och kul

Allt är relativt och beroende på humör

och om sinnet har roterande hjul

kanske skriftar jag en verbal hjärtattack

stackars lilla lilla dig som bor i en myrstack

det var inte meningen att trampa dig död

men jag är större än dig i pölen av röd

 

*************************************

*** (vad är då meningen att skriva hånfullt och driva) ***

*** (- har absolut ingen aning om varför jag så skriva) ***

*** (jag är egentligen en snäll tant) ***

(detta vet du de facto, om du gör dig med mig bekant)

*** (på nätet ska man va snäll) ***

*** (och inte ge människor skäll) ***

*** (ooops, jag är väl dum) ***

*** (ska insikten av detta göra mig stum) ***

*************************************

Hemläxa:

Synonymer till sarkasm

 

Vad betyder sarkasm?

    1. hånfullt skämt

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-12 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale