Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dag kommer då jag ärad blir, skriver skönaste och bästa texten av finlir - just wait and see...


Have Faith

 

jag vet jag är en drulle

mina texter är ibland

lika dåliga, eller sämre

som en B-skräcksfilmsrulle

men ändå skapas nya

för man måste tya

skriva om och om igen

en dag kan det bli triss

vinner högsta vinsten

när jag skriver The Texten

som inte är en miss

 

have faith

en dag kommer då jag ärad blir,

skriver skönaste och bästa texten av finlir

- just wait and see...

 

(man måste ha drömmar som går i mål, och tills dess tränar jag)

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-12 19:27



Bookmark and Share


  rondell
Bra! Gillar den:)
2016-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale