Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattvisa

kom till ro

slumra sakta in

vila i min famn

mitt barn 

kom till ro

slut dina ögon

känn hur 

min famn 

är trygg

skyddar dig 

ligger kvar nära dig

håller om dig

till du somnar 

mitt älskade barn 

 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-12 21:32



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Älskvärt barn liksom älskvärd mamma! :)
2016-05-16

    ej medlem längre
Rofyllt och skört, kramar
2016-05-15

  Maria Sundelin VIP
Rofylld och vackert
Kramar
2016-05-12

  ULJO
En fin liten vaggvisa
2016-05-12
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77