Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild


Ett gott skratt förlänger livet

Att få skratta som en tok är livets krydda,
Det va en sådan kväll igår i goda vänners hydda.

Tänker tillbaka och ler i mjugg åt alla tilltugg .
Tårarna sprutar och mascaran rinner ,
var sjutton är det som brinner utbrister en herre brevé. .

Vill med detta säga till er :
Skrattet gör er både yngre och gladare i själen,
njut av alla dessa goá stunder så mycket ni bara kan!!

Idag är det Fredagen den trettonde ,
har ni anammat det ?
Vilka olyckor ska ske denna dag.
Är ni skrockfulla eller tar ni denna dag med ro ?

En go´och äldre farbror beställde kakor och bullar till
denna dag.
Jag ska blunda när jag cyklar sa han så inget annat
får hända mina bakverk.

Hur mycket mer kan man njuta av alla dessa underbara
människor som ger mig så mycket!!

Skrattar åt allt som livet ställer till!!






Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-05-13 05:44



Bookmark and Share


  Angel of love
Vilken glad och underbar text, ja ta alla tillfällen till skratt.
2016-05-22

  Minkki VIP
vilken härlig illustration till din härliga text!
2016-05-18

  Lindha W Gustavsson
Mycket glädje och underbar humor i denna din text. Tänker på gubben som köpte kakor och skulle blunda, ha ha undrar hur det gick?
2016-05-14

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkte inte ens på vilken dag det var...gott att kunna skratta i alla fall...
2016-05-14

  Valter Örn VIP
Ett gott skratt förlänger ju som bekant även käften, och tar bort sura mungipor. I kväll såg jag Växjö-revyn i TV. Tänk va kul man kan uppleva buskis och bondkomik utförd av amatörer som har lagt ner själ och hjärta i sin revy. Ser gärna mer skrattprogram i TV och som är komna ur folkdjupet.
2016-05-13

    Dan Myrbeck
Jag är inte särskilt orolig för fredagen den 13:e, men visst ringer jag 112 för säkerhets skull.
2016-05-13

  Ljusletaren
Det värsta med goda skratt är att man nästan får kramp i magen :-)
Läste en gång om en person som sa att fredagen den 13:onde var hennes turdag.
Ett gott skratt minskar värk i kroppen också så då vill man skratta ännu mera :-)
/kram
2016-05-13

  Sofhia Wirström
Så sant
fin känsla du
lyfter fram
2016-05-13
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP