Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om jag var en gudinna?


Jag skulle..

Jag skulle måla havet mjukt grönt om jag kunde,

så där glittrande vackert, så att det kändes i hjärtat,

för att påminna dig om himmelens rike.

Jag skulle viska kärlek i vinden till dig,

för att trösta dig, när du bär sorg, djupt inne i dig.

Jag skulle måla himmelen blå om jag kunde,

så att du fick njuta av den och bara vara du.

Jag skulle göra jorden grönskande grön,

med de vackraste blommor, som du kunde se,

för att minnas var du kom ifrån och hur älskad du var.

Jag skulle regna då och då som tårar på din kind,

för att väcka din kärlek.

Jag skulle måla stjärnor på din himmel

och de skulle blinka vackert, för att få dig att längta 

och jag skulle måla änglar dansande på din himmel,

som blåste kärlek över dig när du sov.

Jag skulle sända dig all min kärlek och ljus ,

där i solen om jag kunde.

Ja, jag skulle älska dig vacker om jag kunde

och få dig att förstå, att i dina tankar skapar du,

allt det vackra,  som är i din värld.

Jag skulle måla havet mjukt grönt om jag kunde,

så där glittrande vackert, så att det kändes i hjärtat,

för att påminna dig om vår kärlek.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 499 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-05-13 12:03



Bookmark and Share


  bumerang

fullständigt helt och hållet underbar poesi. Tack
2018-12-01

    Birgersdotter VIP
innerligt vackert
2016-05-15

  ULJO
Du är ju enastående. Skönheten väller ur din penna oavbrutet. Kanonbra.
2016-05-14

  Fem hjärtan VIP
Åh. Så innerligt och vackert du skriver!!
2016-05-13

  mike irow
din penna
poetens penna
i sin färd
fick mina ådror i berusning -
skiljer ingenting det
som döljs i hjärtana
från det som läpparna yppar...
2016-05-13

    ej medlem längre
Dagens vackraste dikt!
2016-05-13

    Dan Myrbeck
Övertygande kärleksförklaring
utan ordmässig besparing.
2016-05-13

  Goraxy 89 Orion VIP
Dikten berör (mig) ville skriva en vacker kommentar men nu.....
Åkte jag i botten totalt igen och alla dom vackra orden rök o lämnade mig tom tom

Vackra ord Du Vackra ord, men hur få fatt dem när de flyr ifrån?
2016-05-13

  M:tin
Så vackra tankar från en mänsklig gudinna!!!!!!
2016-05-13

  DominiQueen VIP
Ååååå Du är verkligen en Gudinna, håller med Sorunda-Pelle nedan, så skönsjungande, sakralt vackert, denna borde sjungas i skolan, så vackert om totala givandets glädje och livets skönhet genom en älskades varmaste omtanke. En av Dina bästa jag läst, fina Gudinnesyster.

LoveLight
~ DominiQue
2016-05-13

  rondell
Gudomligt kärleksfullt och vackert...
som alltid! Stjärnklar!
2016-05-13

    ej medlem längre
Du ÄR en gudinna!
2016-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP