Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oansvariga föräldrar med ohyfsade ungar. Beter sig illa, med dålig stil, tror de är kungar! De borde stannat hemma, och gett sonen en verbal örfil. Normalt funtade människor uppfostrar inte sina barn med sådan här odräglig stil.


Strofer ur dagboken ("den här dagen")

"Den här dagen" på Facebook har noterat följande: 

Oansvariga föräldrar med ohyfsade ungar. Beter sig illa, med dålig stil, tror de är kungar! De borde stannat hemma, och gett sonen en verbal örfil. Normalt funtade människor uppfostrar inte sina barn med sådan här odräglig stil. 

...Iaf, var ute på krogen igår. Först på "haket" och dansade lite och träffade vänner. Sedan gick jag till "ett annat hak". Ännu mer dans, men sedan när jag var ute och rökte så ropades mitt namn från en soffa. Nån yngling på 17 som satt där med sin familj. Ok? Känner jag någon av dem? Neee! Så varför ropa mitt namn då? Och med en nedsättande ton. Jag sa till dem, vänligt och bestämt, att jag vill inte ha någon "situation" här nu, och till föräldrarna sa jag att de borde uppfostra sin son bättre i hur han beter sig mot människor. Mamman flög i taket. Jag vände mig om och fortsatte röka.

De ropade på vakten och påstod något om mig. Jag pratade med vakten och han lyssnade. Sen pratade han med dem bakom mig. De mopsade upp sig mot vakten och han fick säga till dem.

Senare på Pizzerian så var de där också. De stod lite snett bakom mig i kön. Då känner jag hur någon av dem drar mig i håret och jag reagerar, vänder mig om och blir verbal. Föräldrarna till den här skitungen på 17 år (han sa att han va 17) gjorde ingenting. Sen när jag och brorsan och "namnet" skulle sätta oss för att äta, då fäller ynglingen min bror så att han nästan faller i golvet. Vad gör föräldrarna som sitter intill? Jo, skrattar och tycker det är kul att deras son har roligt typ.

Vi blev arga och sa ett par väl valda ord, men sedan satte vi oss för att äta. Ingen mening att mata vargarna, särskilt inte en väldigt ouppfostrad skitunge med idiotföräldrar! Borde egentligen ringt polisen och anmält föräldrarna för vanvård och oansvarigt beteende (typ). Att vara ute klockan 3 på natten med en småunge på 17 år är väl inte direkt ansvarsfullt! (hur fick han ens vara inne på krogen - kollar inte vakter leg?)

 

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-13 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale