Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tungan slickade runt

 

Med suktande ögon tittade jag på den. Kände hur jag blev alldeles varm, och mina sinnen slog kullerbyttor. Vill ha dig, tänkte jag.

Kände mig så där lagom pirrig nu. Eller, min puls var på väg upp. En längtan efter att få smaka på dig fanns i mig. Låta min tunga få slicka på dig. Runt hela härligheten. Du är så stor och hård. För stor för att få in hela dig i min mun. Jag försökte, men jag kunde inte andas. Vill ju ha allt på en gång!

Nafsade tag i dig lite. Bet till. Tungan slickade runt, upp och ner. Så där höll jag på länge. Gjorde nästan ont i tungmuskeln nu, så jag tog en liten paus.

Tittade på dig igen. Du smakar gudomligt, tänkte jag för mig själv, med min nu trånande blick. Du var så där lagom kall/varm, och så hård. Ville slicka mer. Ville ha denna njutning. Jag var inte nöjd än.

Till slut var jag helt kladdig om munnen, och händerna. Ja, ja, tänkte jag. En får offra sig för det goda i livet. Mitt lördagsgodis.

Polkagrisklubbor är så jävla goda!

Vad trodde du, ditt lilla pervo

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-13 17:21



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Gränna is da shit!

Snyggt som fan. :D
2016-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale