Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under bältet

 

Det var en muskelkille från Harlem

Stod framför spegeln på bygdens gym
Spände sig om kroppen, åh jag är så grym

Då kom stans snyggaste brud, ska du följa med mig hem
Hans ego nu dog, när han tänkte på sin steroidfyllda kropp,
som givit men till hans lem

 

Om dopning:

http://www.umo.se/kroppen/Anabola-steroider/

 

 




Bunden vers (Limerick) av Valkyria-Fatale
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-10 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale