Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det funkar även om du är luden

 

"gå hem o sov

du får lov

ta din terapi

tinderdejta få ett knull

sex är bra för kropp och hull

frigör hormoner

fatta du mår bra få en orgasm

låt kroppen få spasm

slippa tjafs

bara sära på bena

åååh my Goood spruta från din spena

ge dig det hårda

sexråd från malena

wiii wooo oooh ya yeah yo

im not your toy

but give me joy

slappna av bruden

det funkar även om du är luden"

 

 




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valkyria-Fatale
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-13 20:28



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Jag gillar den helt absurda avslutningen. "... funkar även om du är luden", haha.

Är det smekande persikohy över hela kroppen, eller ett skatbo i geggvecket som du menar? :D
2016-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale