Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett svårt farväl, men det måste göras... (den lilla djävulen i mig, påtalar gång på gång att du är sååååååååååååå underbart jävla skön)


Mon Amour - jag kommer aldrig mer att sakna...

 

 

Mon Amour,

My Darling Love,

Min Älskling,

Min Kung,

DU som varit mitt allt,

det är dags för good bye,

jag är en förnuftig och smart kvinna,

har kommit till insikter

DU är inte bra för mig

 

(den lilla djävulen i mig,

påtalar gång på gång

att du är sååååååååååååå

underbart jävla skön

och go för mig,

lämna mig inte,

jag är förlorad i dig...)

 

jag har rannsakat känslor

och beteenden

tar nu ett stort kliv ifrån dig

 

(...hjäääälp, jag vill inte släppa taget...)

 

JAG kommer aldrig mer sakna Dig,

kommer aldrig mer sakna

...dina fingrars lekfyllda resa på min kropp,

och hur jag ryser till av välbehag,

...dina händer som smeker mina kvinnliga former,

och uppfyller en innerlig åtrå i mig,

...dina svala manliga läppar,

som kysser min nacklinje,

min hals,

mina bröst,

min mage,

och Paradisets port,

där du öppnar min dörr,

och jag släpper ut mitt solsken till dig,

...din manliga hud emot min,

känslan som uppstår inom mig,

när nakenheten väcker lust,

en sinnlig längtan av beröring,

...din manliga ljuva stämma,

som viskar ömma ord i mitt öra,

och försätter min kropp i brand,

...din närvaro intill mig,

jag darrar som ett asplöv,

men inte av rädsla,

du väcker kvinnan i mig,

du gör mig levande,

 

(...glöm aldrig detta,

du åtrår honom,

denna passionerade man som tänder 

glöden i dig,

Mon Amour, My Darling Amour...)

 

 jag gör nog bäst i att inte skriva mer,

då du ruckar min balans,

jag hamnar i ofokus,

i fel element,

fel sinnesstämning,

känner mig sårad,

ledsen,

 

(...men aldrig ska jag glömma dig,

Du enda man som väckt kvinnan i mig...)

 

ett svårt farväl, men det måste göras... 

jag bör gå vidare,

och lämna minnen därhän

 

Be strong My Lady, be strong...

 

(you never promised me a rosegarden...)

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 255 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-13 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale