Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ankungen ska bli snygg

 

fastnade i soffan 

med handduken om håret

tills frågan kom

- hur går det

haha ojsan hoppsan

jag glömde av tiden

i rena speeden

uret visar på halv tio

fan, jag är sent ute

mamma mio

hörde nyss ett "klick" på ölen

nu så, är hon rätt på kölen

tant tänkte ju ut sig dansa

lite så där halvlulliglull av alkohol flamsa

ska ju lyssna på bandet ikväll

men timmen är ju sen och jag får va reell

hinner jag sminka mig blå

klä upp mig och ut gå

håret måste torka i luften

hatar hårtork, den förstör stråna i putsen

nu får jag skynda skynda jalla

ska klä upp mig till hon den balla

men först ska jag inta några kalla

musiken den ljuder och jag i takt tralla

skål det är fredag och dagen för otur

kanske gjorde bäst i att krypa i säng och ta en lur

ne, men på en timma skall jag väl kunna fixa

ankungen ska bli snygg, en får mixa och trixa

svårt att slita sig från skärmen

då skallen innehåller ord med ess i ärmen

och maniskt dessa måste skrivas ner

öööh, nu måste jag sluta, så jag till stan hinner ner

 Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/

 




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valkyria-Fatale
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-13 22:08



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Lyckat till med stadsinvasionen, ack kulsprutepoetissa!

2016-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale