Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar mig

Strävan i livet är månt om mycket att bli älskad av någon
Att få fjärilar i magen av att se någon i rummet

Många och alla vill höra orden
-Jag älskar dig

Strävan efter andras kärlek är det viktigaste av allt kan tyckas
Man vill ju vara den som blir sedd

På vägen av att bli älskad av andra glömmer många och alla sig själv
Missar det som egentligen är viktigt

Det viktiga för många och alla borde vara
Inte "jag älskar dig"
Utan "jag älskar mig"




Fri vers av byggpoeten
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-13 21:32



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Precis, mkt bra ordat ! Man vet ju vad man själv vill och behöver ! Å, Ingen
är, väl, så trogen å lojal som en själv..
2016-05-14

    AgnesKenshin
aj! just mitt dilemma sen 5 månader tillbaka (du satte säkert killens handlingar i ord där!) taaack...
2016-05-13
  > Nästa text
< Föregående

byggpoeten
byggpoeten