Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


407.Illavarslande...

... validerande bibetydelse
det stora skamlösa bedrägeriet
bryter ned starkt belyst Världsfönster
ett ansikte helt vitt av skräck
dånade utspillt i luften.......
folkmassa,gatuliv,buller,
i extas av passionsbubblor
HÄNGDE!
blek av rädsla och upphetsning
granskar det noggrant......

GALENSKAP_AV_KAOS
PÅ GRÄNSEN_TILL_TRÖSKEL !




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 251 gånger
Publicerad 2016-05-14 09:19



Bookmark and Share


  petter rost
När jag läser din text här, börjar det liksom myllra framför ögonen. Det är som en målning av P Brueghel, kanske 'Dödens triumf', som vevas fram... samma skräck, samma ogripbara fasa inför något oundvikligt, ett galet kaos. Och ändå lyckas du dra in detta fasansfulla kaos, hejda det, just
"PÅ GRÄNSEN_TILL_TRÖSKEL !"
Där, på andra sidan tröskeln, anar vi ett svagt ljus från ett Livsrum.
Det här är starkt!
2016-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP