Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt matematiska universum


jag insåg hur komplext det är, hur sofistikerat det är

resultatet blev en spontan applåd till helheten

det måste ha sett ganska märkligt ut när jag gick där,

i min ensamhet och applåderade världen






Prosa av Cynikerns dagbok
Läst 492 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-14 17:10



Bookmark and Share


  Ric
Snygga rader om det lilla i det stora, eller så.
2017-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Cynikerns dagbok