Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOUTHPAW

Snabba korta andetag passar inte in i valvrummen,
myrrans slöja kryssar fram likt en ängel eller demon.

helvetes jävla pissluder.

Svetten kommer ny och oanständig bland färggranna fönster,
medan kören av fragmenterat ljud ökar och minskar om vartannat.

fanfanfan.

De gamla tankarna som dyker upp gör sig skamliga här,
i en sfär av vördnad, kraft och hopp.

gamó to xristó mou.

Är tacksam över att olämpligt sitta här med din vänskap övergiven,
i en tillfällig anhalt på hållplatsen som ger mig ro.




Fri vers (Prosapoesi) av Cynikerns dagbok
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-07 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cynikerns dagbok