Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåtid i nutid

Vänder in och ut så att jag kan se
Den delen av dig som rör sig över mig
När jag vaken är du aldrig här
När jag sover, är du överallt

Säg mig hur jag kom såhär långt
Bara säg mig varför du är här och vem du är
För varje gång jag tittar så är du aldrig här
Och varje gång jag ser så är du alltid där

Du är överallt för mig
När jag blundar är det dig jag ser
Allt jag vet som får mig att tro
Att jag inte är ensam




Prosa av Cynikerns dagbok
Läst 499 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-01 19:58



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Häftigt surrealistiskt tema. Och vad är här och där, ju där är där man inte är, här är här man är som i "fem myror är fler än fyra elefanter" med Magnus och Brasse... Känner i din text sorg, men samtidigt en slags tillförsikt och lycka!
2018-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Cynikerns dagbok