Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjens musik fordrar skygga ackord

Bak´ de andras rygg
så tyst och skygg,
som slumrande huvud i fågelvingen,
i glädje, på gehör,
fast i kylan - utanför -

han slog an sin gitarr ...
Led var spelman av starr?
Blint och hårt ljöd polskan i spelmansringen

Glad ljöd hans gitarr

men jag såg nog jag
att vid varje slag
han sin dursträng slog an med ett molltonsdarr




Bunden vers (Rim) av S-E Forslin/same
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-14 17:39



Bookmark and Share


  rondell
fint! gillar molltonsdarr:)Trevlig pingst!
2016-05-14
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same