Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barndom


Mamma


Varför fick jag inte ligga i din famn?

Ok!

Cancern blåste av dina bröst.

Och det var mycket blod i sängen när stygnen gick upp.

Och ambulansen hämtade dig.

Fan!

Det var ju blod hela trappvägen ner.

Som jag städade bort.

För att grannarna inte skulle undra.

Det är kanske därför.

Jag behöver varma famnar idag.




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-15 10:17



Bookmark and Share


  DominiQueen
Djupt berörande.
Välsigne Dig och Din Kärlek.
LoveBless
~ DominiQue
2016-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP