Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: CM.Fäldt Lisa heter HON


HON





Hennes ögon säger mycket

Hon är helt ren


Obefläckad av all politisk strävan



Som det rovdjur hon är

Kan jag bara säga tack



Att honor som hon


Fortfarande

Klöser




Fri vers av Carl Mikael Fäldt
Läst 248 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-05-15 00:11



Bookmark and Share


  H.C.B
Min är 13 år. Grymt
2016-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt