Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanlig kväll på krogen

 

Får viskningar i mitt öra

en hand på min bak

Nu ska du få höra,

med hatten av

är du mer min smak

Låt ditt hår få svalla fritt

du är mycket snyggare utan hatt

och din bak har stadens snyggaste snitt

viskade den förlovade mannen till mig igår natt

 

En annan man,

som vanligt onyktert berusad

uttryckte komplimanger

om att han var i mig förtjusad

Han sa - oooff, du är så läcker

vill ha dig i min säng

Men jag lampan för honom släcker

en "fuckboy" är inte min typ av dräng

 

Komplimanger i hopp om att få ligga

kåta snoppar vid och kring baren

Erbjuder sig att betala drickan, 

sänker sig själv genom att tigga

finns ingen gräns för den kåta haren

 

Går ner mot toan

passerar männens toalett

Ögon äter upp mig

och händer smeksamt 

rör min kropp i beteende orätt

Smicker och komplimanger i all ära

- ska jag tacka och buga

Kåta män trycker sig nära

vill dra hem med mig

i syfte att knulla och suga

 

En vanlig kväll på krogen

kvinnor utsatta blir

Jag spänner högerknogen

emot ditt sexistiska verbalir

Kan jag inte få va ifred

och bara få roa mig i dans

Vill inte ha ett "ons",

du har ingen chans

- Ja tack, vill knulla,

står inte i min panna

Lampan blinkar röd för stopp,

och det betyder STANNA

 

I alkoholens berusning och skick

männens kukar får en extra kick

Några sexor whiskey,

sen är de igång

Kuken letar hål,

i sin fyllesång

I kör de trallar runt i lokalen

könshormonerna på topp

Fyllesinnet filtrerar ej valen

och ögonen uppfattar inte

signaler på STOPP

 

Det känns rätt äckligt

att bli uppäten med blickar

Att bli sexuellt objektiviserad

Jakten på ragg,

när klockan mot tre tickar,

paniken som uppstår,

när kuken är fullt aktiverad

 

Att lämna krogen och 

ensam hemåt få gå

Men Hey mannen,

du slipper "Walk of Shame",

Its all Fun and Games,

tills dagen-efter-samvetet

i nykterheten uppstå

 

//

Come on

lets do The Walk of Shame

not gonna loose my head

Be a proud living dead

thats the roule of The Game//

 

**ons = One Night Stand = krogligg

Bilden är en printscreen på ett meddelande som jag fick från en man på nätet, på en känd dejtingsida. I min profiltext står det tydligt att jag enbart vill chatta i vänskap, och att jag har noll intresse för alla former av sexinviter (nej tack till sexchatt, nej tack till att utväxla nakenbilder, nej tack till sexträffar, nej tack till camsex etc).

 Läs gärna:

Du kan inte köpa mig, för större tuttars skull...

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1928510

 

 Jag äger bilden. Det är min printscreen från min inkorg på en dejtingsajt. 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 511 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-15 11:37



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Så. Jävla. Bra.
2016-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale