Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fönstret mot gården



Pelargonerna
trivs i fönstret mot gården
där är soligast




Bunden vers (Haiku) av Hildegun Relefors
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-05-05 22:31



Bookmark and Share


    Regina E
Ja, vilka trivs inte bäst i solen? En sanning fångad på enklaste sätt!!!
2006-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors