Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt att älska

 

Skummande vatten

dansande kastanjer

en morgon i väntan.

 

Vilda fåglars flykt

strömmande bilder

en dag att andas.

 

Kärlek som söker

i takt med tiden

en natt att älska.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-15 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP