Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värld att leva i

 

En vind

som ingen kan fånga

ett löv

som inte vill falla

ett löfte

ingen kan hålla

en sanning

som aldrig förstår

en färgskala

som aldrig torkar

en epok

som aldrig tillstår

 

är den värld

jag har att leva i.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-16 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP