Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå på dej annars står någon annan på dej

Det går inte att vara undfallande

i ett samhälle

som är som ett stort fågelbo

med skrikande fågelungar

men som består av

rivaliserande företag och allmänhet

som väntar på att få sälja respektive köpa

Alla kräver sitt. Kvitt KvideVitt !




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-16 20:00



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ibland får människor stå på sig så mycket att de blir platta...
2016-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP