Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klippt hål i mina älsklingsgosedjur

Jag har hoppat ut från bilar i farten




Jag har ryckt i dörrar tills det gått hål




Jag har skrikit sår i min röst




Och jag har klippt hål i mina älsklingsgosedjur för att straffa något jag älskar med min ensamhet och smärta




Bunden vers av pathetic duck
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-16 21:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh vad du skriver bra. Alla dina texter är så direkta och går rakt in, jag kan inte försvara mig.
tack för att du delar!
2017-09-28

    Dan Myrbeck
Stark och bra text.

Kram!
2016-06-15

    Meretseger
för vad krävs straff?
2016-05-17
  > Nästa text
< Föregående

pathetic duck
pathetic duck