Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilket hem?


Jag kommer aldrig att återvända hem igen.

Jag har ju sett dessa vägar så ofta.

Jag har ju vandrat så på alla dessa stigar.

Och bara viljat sticka rakt ut i sommarfälten.

Och bara springa fri!

Rakt ut bland blommorna.

Rakt ut i det vackra fältet.




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-17 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP