Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens hjärta

 

Djupt ner i tidens tålamod

brinner fortfarande ljus

där tar inte syret slut

där kan våra minnen

aldrig förstummas.

 

Genom vindpinad saknad

under fåror av damm

längs gestalter av guld

som min framtid bär

där finns kärlekens hjärta.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-17 06:15



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt vackert!
2016-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP