Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av gränslös kärlek

 

Du ropade mitt namn

i sömnens sista darr

jag höll din hand

jag smekte din kind

jag stod min tid

tätt intill dig

två pulsar

i en stämning

av gränslös kärlek.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-17 18:07



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Vacker!
2016-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP