Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriver ner dikter som handlar om stunder jag varit med om. Om jag inte hade skrivit ner orden som dyker upp i mitt huvud just då, hade de aldrig sparats. Oftast glömmer jag bort att jag skrivit ner dom och hittar de senare.


Med sidentråd

Med sidentråd skaver du mitt sinne
Med varje andetag lättar mitt minne
Spinner sakta flätan som tynger mina tankar
Gör mig svag
Gör mig stark

Med stormvindar förs jag tillbaka
Energi nog att få världen att skaka
Blåser sakta brisen som fyller mina tankar
Gör mig svag
Gör mig stark




Fri vers av Daniel Marton
Läst 376 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-18 04:34



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
STARK är din lyrik här - Riktigt riktigt Bra skrivet!!!!!
2016-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Daniel Marton