Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Källan

Från sorgernas källa
Rinner en bäck till min själ
När den svämmar över
Droppar vattnet in i mig
Varenda droppe
Väger mer än bly
Så jag sitter och väntar
För jag vet att tyngden lättar
När dropparna når mina ögon




Fri vers (Fri form) av Daniel Marton
Läst 410 gånger
Publicerad 2019-08-22 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Marton