Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medvetandets Lustgård

Vad är jag mer än obunden till känslor
när jag når det jag söker
i en strävan
att förstå
logik

Fulländad

Objektiv

Förståelse

Vad finner jag mer än
en orimligt intensiv skräck
som tvingar mig tillbaka till...

Till där jag är
verklig i konstant nutid
Här finns inte rum för
allt som någonsin har hänt
Här finns inte utrymme för
helheten av evigheten som kommer hända hädanefter
Här finns det bara plats för mig och mina lika
Vi som har en besynnerlig förmåga
som vi kallar liv
I den oändligt minimala gränsen
mellan historia och ögonblicket innan
existerar vår domän
Medvetandets lustgård
Här vistas vi
Vi som ser tid










Fri vers (Fri form) av Daniel Marton
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-24 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Marton