Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här nedan nämnda uppmaning föddes 1990, i en Mamondyrkande tid. NU är likgiltighets konsekvenser inför Mamondyrkans följder synliga, hörda i var Nyhetssändning.


Skrik! Genom märg och ben! Skrik!

Så tysta ni är, Ni Vetenskapsmän
som bära vår lärdoms extrakt!
Nog veta väl Ni, att Jorden igen
icke skapas av mänsklig makt?

Nog vet väl Ni, för att vara exakt,
att Jorden vi ärvde nu dör?

Hörni: Ni tittar på,
hur det hela skall gå!
Sitter tysta. Frågar varför?

Om Ni ingenting gör
blir svaret: DÄRFÖR!!!

Därför tycker vi alla ---? lika:
MÅ NI ÅTMINSTONE SKRIKA!!!!




Bunden vers (Rim) av S-E Forslin/same
Läst 334 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-18 10:40



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Mycket bra skriftat.. !!Jag vill också bara SKRIKA av vanmakt.. Något måste göras NU..!!
2016-05-18

  mike irow
Underbaraste tankar o skrift!!!
2016-05-18

  Ingrid Trolle
Enormt starkt pekar du
här med hela handen!
Tyvärr tror jag inte att
vårt skrik hörs eftersom
herrarna är döva, men'
det var ett högt och bra skrik
2016-05-18

  DominiQueen
Wow!!!! Ryyyyser vilken vacker förmedlan... Så sant.
Ja förintas vi nu gör vi det med stil... Detta borde skickas till SvD som insändare snälla Du?
Stående ovationer. Sorgligt, men Bravo!!!
Fight in LoveLight
~ DominiQue
2016-05-18
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same