Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012-04-15


Själens anatomi

vetenskapens mekaniska synsätt
har inget att hämta
kan inget förklara

för själen

själen är helt enkelt
allt den kan vara
bara

balans i yin och yang
om du så vill
livets okuvliga vilja

pulserande energi
vågor och magi
det, är själens anatomi




Fri vers av Clam VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2016-06-20 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clam
Clam VIP