Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som natt och dag och liv och död

Homo sapiens sapiens sapiens
det är jag
den tänkande människan
unik i sitt slag

och hur mycket jag än tänker
hjälper det ej
för livet har sina egna planer
bryr sig inte alls om mig

förra arbetsplatsens idéklimat
förödande
att gjuta verksamheten i betong
kreativt dödande

det nya stället är tvärsemot
en hel dag
med en konsult som upprepar
var kreativ som jag

***
nemas problemas
homo sapiens sapiens sapiens
och arbetsterapeuten sa
du tänker väldigt mycket...
och då svarade jag
gör inte du?
och nu vill jag bara säga
att jag hittade vägen ut
jag mår bra nu
homo sapiens sapiens sapiens




Fri vers av Clam VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-26 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clam
Clam VIP