Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarens efterdyning

sången, den där sommaren
den där sången
som sjöd i blodet och sjöng i hjärtat
den som skötte all min andning
in och ut, ut och in
den har tystnat
kvävts av en blöt, tung filt
som luktar våt hund




Fri vers av Clam VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2016-07-28 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clam
Clam VIP