Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika världar

Världen omkring oss är inte världen vi upplever inuti
och de värden du lever efter är vida ifrån mina egna.
Under mina ögonlock fladdrar de drömmar du aldrig kommer åt
och jag kommer att följa dem, kommer att besegra
alla hjärnspöken du försöker förvränga min livsväv med.

De orubbliga sanningar du lever efter i din kantighet
har rämnat och lämnat dig naken och bitter
Inuti den rymd som är min själ lever jag och blomstrar
och den glädje mitt bultande bröst besitter
kommer du aldrig mer att kunna kväva.




Fri vers av Clam VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-20 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clam
Clam VIP