Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lång berg och dalbana

känner tacksamhet
för allt det goda
som omsluter mig

känner stor värme
över allt det fina
jag upplevt i livet

senaste året har varit 
en enda lång 
berg och dalbana
av känslor 
gråt
glädje
hopp
skratt 
gråt

trots väldigt
väldigt mycket
jobbiga saker
känner jag tillförsikt
och hopp om att allt 
det blir bra 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-18 18:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Önskar dig allt gott vännen
2016-05-19

  Solstrale VIP
All omtanke kärlek som dagen kan ge ska falla på dig med en stråle sol! Du skall få se...
2016-05-19

  ULJO
Önskar dig allt gott
2016-05-18

  Ninananonia VIP
Bra.. Det blir nog bra ska du se...
2016-05-18
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77