Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idag är en dag

idag är en dag för mig
dig
oss
ta vara på den 
för vet du vad
den kommer aldrig
aldrig mer tillbaka




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-18 19:00



Bookmark and Share


  ULJO
Stor sanning i det uttrycket
2016-05-18

  agneta pichler
Ja lev i nuet
Hur svårt de än verkar
2016-05-18

  Ninananonia VIP
Så sant..
2016-05-18
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77