Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lugnet finner sin plats

lugnet finner sin plats
inom mig
när du
fina
lilla tjej
slumrar sött
i min famn
ser på dig
fylls av kärlek
så stark
så oändlig
du ler när du sover
när du är i
drömmarnas land




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-18 19:03



Bookmark and Share


  ULJO
Det finns goda stunder i livet, ta vara på dem
2016-05-18

  agneta pichler
Ljuvlig :)
Ta till vara dem stunderna..
Mina två är vuxna
2016-05-18

  Ninananonia VIP
Fint.. och ömsint.. tycker om
2016-05-18
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77