Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vågar välja livet

finn ro i livet
se det ljusa
i det svåra
i det jobbiga
jag har lärt
att hur jobbigt
än livet är
finns det stunder
av ljus
av glädje
annars hade jag
inte kommit
så långt
i mitt tänk
man orkar
man lär sig leva med det
man lär sig hitta nya vägar
man vågar välja
tänka positivt
man vågar välja
LIVET




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 268 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-05-18 19:03



Bookmark and Share


  rondell
Fint skrivet.. Du kom till insikt..utsikt!
Livet segrade! Kram
2016-05-24

    carinamnm
Tummen upp för det! Bra skrivet!
2016-05-24

  Kjell Åhsberg
Rätt beslut. Tänk positivt, välj livet!
2016-05-19

    ej medlem längre
Precis...alltid tänka att ljuset finns mitt i det mörka.
2016-05-19

  Solstrale VIP
Du har vunnit livet! Det är ditt! :)
2016-05-19

  ULJO
Precis så är det. Hur stor sorgen än är så måste man tro att ljuset finns långt där borta, annars kn man lika gärna kasta in handduken för gott
2016-05-18

  agneta pichler
Just så är det <3
2016-05-18

  Ninananonia VIP
Tur att du orkar finna det .. nya vägar.. berörande skrivet..
2016-05-18
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77