Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll käften när jag diktar

 

Idag ska jag skriva ett mästerverk

ska bara ta några piller till

Jag ska riva upp sårskorpor

klia, riva och pillepill

Idag är dagen kommen

där drunknade andetag

och ett torterat jag

skall skrifta om ödet

Här i poeterflödet

skall lufta nikotinet

skildra svinet

blåsa skallen av er

Ni kan inte slå mig mer

 

Om ni niger och bockar

på knä hyllar alfabetet

öppnar samvetet

Här finns ord till alla

Poesin skall skalla

Hör mig när jag tralla

Sitt ner när jag skriftar

- Håll käften när jag diktar

Här på sidan är vi obstinata

hör ni dåligt,

måste jag på er tjata

Mina sanningens ord

på min profilsida

Det må svida

Mot sanningen ni blundar

men insikten stundar

 

Jag skall erövra världen

ni får inte följa med på färden

Ni gjorde ett val

utan kval

Sanningen är brutal

Ni tog era steg bakåt

och stängde er dörr

Ni förtjänar inte mig

och jag ska berätta om förr

Om dåtidens slag

Där ni tog i mig tag

Kastad som en docka

Männen som kvinnor 

utan samvete nocka

Mosa nunan in i väggen

jag har ord att säga dig ditt svin

Må karma ta tag i skäggen

jag ska nog ta och berätta

med mitt bokstavsvin

 

Skakar om tärningarna i koppen

Rullar ut smärtfritt från kroppen

Räcker ut min tunga

till en blind klunga

Grimaserar med min nuna

Skriftar ödets runa

Sparkar vilt och slåss

Befriar mig från en koloss

Bryter upp lås och bojor

Shaken syndrome från slott och kojor

Hackar ner i min mixer - näringsdrink

Äckliga grönsaker från min sophink

Läs och begrunda mitt skådespel

Poeter är arenan där ni får ta del

 

Over and out - put on my shoes and let the walk begin....

 

Bilden: Min fotokonst

https://www.instagram.com/kristina0179/

FÖLJ MIG GÄRNA

 Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-22 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale