Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt du önskar kan du få. Bara du har din webcam på.


Mr Pen is on air

 

 
Datorstolens skinnklädda säte intas igen
Det spänner i brallan, för ner handen på "Den"
Åter vid sin datorskärm, och klickar på porr
Söker en träff, vars profil inte är torr
Knäpper på sin cam, är laddad till max
Gylfen dras ner, en önskan att få komma strax
 
Tar sin text, Ctrl C och klistrar in
Bombar brudar på nätet,
i mailen får det spinn
Hoppas att någon nappar och type
Så att hon och jag kan sexchatta via Skype
 
Nätets euforiska förspel har börjat ta fart
Det blinkar i inkorgen,
är nån av dem kvällens sweet heart
Utbyter snabba kommandon, utan personlighet
Rak konkret önskan i nätets öppenhet
 
- Jag är kåt, och vill tömma
Hjälp mig Du Sexy, få fantasier att strömma
- Visa pattarna och smek dig själv
Sära på benen, och visa mig din älv
Vill se din leksak röra med vibrationer
Min blick är klistrad vid skärmen,
höjer nivån på sexuella hormoner
 
- Säg något sexy, låt mig få höra din röst
Åh, vill klättra in och få suga på ditt bröst
Högerhanden jobbar ner och upp
Bakom skärmen sitter en överkåt ungtupp
Nätdonnan agerar på skärmen,
en show så förförisk
Den kåta mandomen växer sig enormt majestätisk
 
Ögon mot skärmen, och hans lem är nu stor
Våt kvinnlighet som hetsar kåthet som inom bor
Trycket är nära att mot skärmen tömma
En lackering som mannen sent ska glömma
Åh, ah, kvinnan i etern, hon får dig att njuta
Slutligen når du klimax, och är redo för att spruta
En hastig klick på off, och bilden blir svart
Stundens njutning är över, tog inte ens en kvart
 
//Är man kåt är det bara att logga in. Kåtheten är överallt - de går all in. Män och kvinnor med sin roll-lek. Behövs inte blanda väl med nätets kortlek. Du får triss i damer, eller en kåk. Du kan välja fritt mellan X och Y med nätets bråk. Allt du önskar kan du få. Bara du har din webcam på.//
 
 



Övriga genrer (Satir) av Valkyria-Fatale
Läst 398 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-20 00:11



Bookmark and Share


  mike irow
bra text,,,vågat och spännande,suvärent!
påminnde mig om den store poeten (1920 - ) Charles Bukowski från USA och Carles Olson(1910-1970)
från USA som skrev i sin dikt bl.a....
hon måste dö om hon inte, genom att
knulla ,kunde föra
giftet
vidare om hennes man inte knullade
med henne och dog
om hon inte genom att knulla blev av med giftet sedan
hon knullat med dammens konung
2016-05-20

  Solstrale VIP
Ja ärlighet varar längst!
2016-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale