Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när mörkret kommer

när mörkret kommer

kastar sina skuggor

över land

över hav

då kommer tankarna

minnena 

allt som hänt upp

det är då

när mörkret kommer

som det blir som jobbigast 

att tänka på dig

du min trollunge

som undanhålls

av sin pappa 

för att orka 

leva

gå vidare 

tränger jag undan 

alla känslor 

men det går inte alltid 

då gråter jag 

skriker jag

hatar jag 

om vartannat 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-19 23:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörande starka känslor måste få uttryckas även i skriftlig form. Kramar
2016-05-20

    ej medlem längre
Starka nakna ord som berör.
2016-05-20

  Maria Sundelin VIP
Det är känslor man inte borde behöva känna
Kramar om
2016-05-20
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77