Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miniversum

Varje människa är ett eget litet universum

Ett miniversum




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-20 12:37



Bookmark and Share


  Magica VIP
Det var fint :)
2016-05-23

  StinaJ VIP
Så fint skaldat med få ord.
2016-05-20

    Sefarge VIP
Jaha!Då stämmer
Ju texten med Sara. L.
. .."Vill du se stjärna.se på. .."
:)
2016-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP